Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin

Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy belleville.fi (y-tunnus 2801203-8)
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.belleville.fi.
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle ja täytä vaaditut yhteystiedot. Valitse haluamasi toimituspaikka listalta ja siirry Paytrailin maksuportaaliin, jossa voit turvallisesti maksaa haluamallasi tavalla. Yleisten luottokorttien ja pankkien maksupainikkeiden lisäksi voit maksaa ostoksesi Collector-laskulla tai -osamaksulla sekä Mobile Pay:lla.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitusaika

Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja postitus tapahtuu pääsääntöisesti käsittelypäivänä tai seuraavana arkipäivänä.
Tuotteiden toimitusaika on normaalisti 3-5 arkipäivää.
Lähetämme sähköpostiisi tilaus- ja toimitusvahvistuksen sekä mahdollisen ilmoituksen pidentyneestä toimitusajasta. Varmista tilauksen yhteydessä, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein, jotta vastaanotat em. tiedot.

Toimitustapa

Toimitamme tuotteet Postin sekä matkahuollon välityksellä. Voit valita itsellesi sopivan toimituspaikan 10 lähimmästä noutopisteestä (Posti, matkahuolto tai pakettiautomaatti).
Voit myös noutaa tilauksesi kauneushuone pionista mäntynummentie 10 08500 Lohja. Sovi kuitenkin noudosta etukäteen sähköpostitse info@belleville.fi
Emme toimita tilauksia postiennakolla.
Huom! Posti ilmoittaa paketin saapumisesta tekstiviestillä, tarkistathan, että antamasi matkapuhelinnumero on oikein ja että puhelimesi vastaanottaa palveluviestejä, Posti säilyttää paketteja 7 vrk ajan jonka jälkeen noutamattomat lähetykset palautuvat lähettäjälle.
Asiakas maksaa noutamattomien pakettien palautumisesta sekä uudelleenlähetyksestä aiheutuvat kulut ennakkomaksulla.

Toimituskulut

Verkkokaupassa näkyviin hintoihin lisätään toimitus- ja käsittelykulut 6.90€. Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimituskulua.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Aletuotteilla ei ole palautusoikeutta. Ennen palautusta otathan yhteyttä asiakapalveluun info@belleville.fi.

Reklamaatio ja kuluttajasuoja

Jos saat virheellisen tai väärin lähetetyn tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@belleville.fi.
Kuluttajansuojalaki, joka suojaa sinun oikeuksiasi asiakkaana, koskee myös ostosten tekoa meillä
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Erimielisyydet

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan aina ensin yhteyttä Asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

0