Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin

Madara Booster ampoules

Tarjoa ihollesi tehostettu kauneusrutiini ja kirkkautta juuri silloin kun se sitä kaipaa.

Nämä yhden annoksen booster-tehotuotteet ovat täynnä tehokkaita antioksidantteja, vitamiineja ja Omega-3 rasvoja, ja ne neutralisoivat vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ennaltaehkäisten pigmentaatioita ja ympäristöhaittojen aiheuttamaa ikääntymistä. Auttaa ihon sameuteen, epätasaisuuteen, sekä ikääntymisen ja väsymyksen merkkeihin. Täydellinen tuote kaupunkilaisille, työssäkäyville ja bilehileille. Erityisen tehokas ennen ja jälkeen auringonottoa, sekä stressaavissa ja uuvuttavissa elämänvaiheissa. Toimii välittömästi, tehden ihosta tasaisen, pehmeän ja kirkkaan.

28.00

Saatavuus: Varastossa

Käytä boosteria aina pohjatuotteena, jotta aktiiviset ainesosat imeytyisvät parhaiten. Levitä aamuisin tai iltaisin ja viimeistele kosteusvoiteella.

Parhaimman tuloksen saadaksesi käytä tehohoitona kymmenen päivää, ja sen jälkeen 2-3 kertaa viikossa ylläpitämään vaikutuksia. Avaa ampulli kärjestä. Levitä kasvoille ja kaulalle. Käytä 24 tunnin kuluessa.

10x3ml

 

Sisältää

Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil Dicaprylyl Carbonate Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract Caprylic/Capric Triglyceride Isoamyl Laurate Aroma Tocopherol Limonene Citronellol Citral Geraniol Linalool Eugenol

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Madara Booster ampoules”
0