Maksuton toimitus yli 50€ tilauksiin

SkinMood Musliiniliina

Liinaa voidaan käyttää aamuin ja/tai illoin toisen puhdistustuotteen kanssa omaa ihoa kuunnellen. Herkkäihoisille ja erittäin pintakuivalle iholle liinaa voi suositella käytettäväksi kerran päivässä tai silloin tällöin.

Liinan kanssa ihon puhdistaminen on nopeaa ja tehokasta. Sillä on helppo puhdistaa myös hiukan hankalat paikat, kuten nenänpielet ja hiusrajan. Näppärä apulainen myös paljon matkustavien nesessääriin.

Kuoriva vaikutus avaa kevyesti ihon pintaa ja näin hoitovoiteet pääsevät imeytymään tehokkaammin. Iho tuntuu puhtaalta ja suloisen pehmeältä. Ilmavat ja väljästi kudotut liinat kuivuvat nopeasti, joten ne ovat myös hygieenisiä. Liinassa on pieni lenkki, josta sen saa näppärästi ripustettua kuivumaan.

  • Koko: 30 x 30 cm, ripustuslenkki
  • Raaka-aine: 100 % luomupuuvilla

 

6.50

Varasto loppu

Käyttöohje

Levitä puhdistusaine kasvoille. Pyyhi meikki ja lika hellästi pyörivin liikkein kasvoilta lämpimällä vedellä kostutetulla liinalla. Voit tarvittaessa huuhtaista liinaa välillä.

Puhdista liina ja laita kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten. 2-3 käyttökerran jälkeen suosittelemme 40° konepesua. Voit pestä sen pyykkikoneessa valkopyykin seassa tai jos haluat keittää liinan, heitä se kiehuvaan veteen desinfioitumaan.

Ihotyyppi

Sopii kaikille ihotyypeille. Ei suositella karheutensa vuoksi herkälle silmänympärysiholle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SkinMood Musliiniliina”
0